vi vårt och våra


söndag 3 januari 2010

Dagens i-landsproblem jag funderar på är smör. Varför måste vi fortfarande breda smör på smörgåsen med en kniv när allt annat pålägg finns färdigskivat/hackat? Det säljs ju t.o.m smältost färdigskivad och förpackad! Och leverpastej finns färdigskivad! Men vill man ha en smörgås så måste man fortfarande ta ut smöret en stund på förhand för att kunna breda ut det, annars går brödskivan sönder. Det känns ju inte som att vi lever på 2010-talet åtm.

//Pontus

2 kommentarer:

  1. men alltså om man skall sälja smör färdigskivat måste det ju säljas i olika tjocklekar för jag menar man lägger ju olika mycki smör på brödet. sen skulle det ju inte komma ut ända i kanterna eftersom bröd finns i så många olika former. men om man skulle sälja brödet färdigbrett med smör kanske de skulle fungera. äh, det här var ju svårt!

    // emma

    SvaraRadera
  2. men de finns ju skika i olika storlek också! dedär tunntunna (ohuen ohut) vore ju en grej.. man kunde kanske ta till kniven som finjustering. alla har ju ett eget sätt att bre sitt bröd på. anna

    SvaraRadera